Tofu in sos de rosii
PrinteazaTofu in sos de rosii din: tofu, rosii, sos de rosii, ceapa, ghimbir, ulei de masline, sare, piper.
- 300 g tofu
- 5 rosii
- 1 ceascuta cu sos de rosii
- 1 ceapa
- 1 lingurita cu ghimbir ras
- 2 lingurite cu ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Opăreşte roşiile, decojeşte-le, îndepărtează seminţele şi pasează-le cu furculiţa.
Curăţă ceapa, tai-o mărunt şi înăbuş-o în ulei încins. Adaugă tofu tăiată în cubuleţe.
Lasă pe foc mic cinci minute.
Toarnă sosul de roşii şi roşiile pasate. Presară ghimbirul ras şi mai lasă cinci minute.
La final, potriveşte gustul de sare şi piper.
Serveşte preparatul alături de quinoa fiartă în apă sau supă de legume.
Tofu in sos de rosii
Pofta buna!