Rasol de vita cu legume

Printeaza

Rasol de vita cu legume din: rasol de vita, faina, unt, supa de vita, ceapa, morcovi, telina, foi de dafin, usturoi, rosii decojite, rozmarin, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Rasol_de_vita_cu_legume

  • 6 felii groase de rasol de vita
  • 75 g faina
  • 100 g unt
  • 1 l supa de vita
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 2 foi de dafin
  • 5 catei de usturoi
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Rasol de vita cu legume :

Condimentează bucăţile de carne, tăvă- leşte-le prin făină şi rumeneşte-le în unt topit. Scoate-le pe hârtie absorbantă. Separat, căleşte ceapa tocată julien împreună cu ţelina şi morcovii tăiaţi în cubuleţe.

Stinge cu vinul şi lasă pe foc 2-3 minute ca să se evapore alcoolul. Adaugă bucă­ţile de carne, roşiile decojite, usturoiul zdrobit, foile de dafin, crenguţa de roz­marin şi pe cea de cimbru.

Toarnă supa de vită,acoperă cuuncapac şi lasă pe foc până ce se frăgezeşte car­nea şi se leagă suficient sosul. Serveşte preparatul cu mămăliguţă sau cu orez.

Rasol de vita cu legume

Rasol_de_vita_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.