Pulpe de curcan cu măsline
PrinteazaPulpe de curcan cu măsline din: pulpe de curcan, rosii, masline rondele, ceapa, vin alb sec, cimbru, foaie de dafin, marar, ulei de masline, sare, piper.
- 2 pulpe de curcan
- 1 cutie cu rosii decojite
- 150 g masline rondele
- 2 cepe
- 1 pahar vin alb sec
- 1 crenguta de cimbru
- 1 foaie de dafin
- 1 legatura de marar
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taieceapajulienşicăleşte-oînulei. Adaugă pulpele de curcan tăiate în bucăţi şi condimentate cu sare şi piper.
Lasă pe foc câteva minute, apoi toarnă vinul. Adaugă foaia de dafin, acoperă cu un capac şi lasă să se înăbuşe.
Din când în când, stropeşte cu apă fierbinte sau supă de legume.
Când carnea e pătrunsă, pune roşiile decojite şi măslinele. Mai lasă pe foc câteva minute. La final, aromatizează cu cimbru şi mărar tocat.
Pulpe de curcan cu măsline
Pofta buna!