Muschiulet de porc umplut cu prune si caise

Printeaza

Muschiulet de porc umplut cu prune si caise din: muschi de porc, caise uscate, prune, morcovi, telina, ceapa, mustar, zahar brun, supa de pui, pudra de usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_umplut_cu_prune_si_caise

  • un muschi de porc de 1 kg
  • 10 caise uscate
  • 10 prune
  • 2 morcovi tocati
  • 2 teline tocate
  • 1 ceapa tocata
  • 50 grame mustar
  • 20 grame zahar brun
  • 200 ml supa de pui
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Acopera prunele si caisele cu apa fierbinte si lasa-le asa timp de 15 minute.

Taie muschiul de porc pe jumatate si umple-l cu fructele uscate. Ai toate produsele necesare in bucatarie.

Intr-o tava, amesteca morcovii cu telina si ceapa. Apoi amesteca intr-un bol mustarul cu zaharul brun si pudra de usturoi si asezoneaza cu sare si piper.

Toarna acest sos peste muschiul de porc si asaza-l peste legumele din tava.

Toarna supa de pui si da tava la cuptor pentru o ora. Cand este gata, scoate friptura si acoper-o cu o folie de aluminiu si las-o asa timp de 10 minute.

Cum se serveste muschiuletul de porc umplut cu prune si caise:

Muschiuletul de porc umplut cu prune si caise se serveste cu legume fierte, piure si salata.

Pe deasupra mai poti turna si un sos preparat din legumele din tava.

Muschiulet de porc umplut cu prune si caise

Muschiulet_de_porc_umplut_cu_prune_si_caise

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Hmmmm, ce bine arata muschiuletul de porc 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.