Reteta zilei: Supa de rosii cu carne de vita si penne
PrinteazaSupa de rosii cu carne de vita si penne din: ceapa, morcov, telina, carne tocata de vita, sare, oregano, busuioc, piper, rozmarin, rosii, fasole rosie, fasole alba, suc de rosii, supa de vita, otet, penne, parmezan.
Ingrediente:
- 1 ceapa, tocata
- 1 ceasca morcov, tocat
- 1 ceasca telina, tocata
- 1 kg carne tocata de vita
- 1 ½ lingurita de sare
- 1 lingurita oregano
- 1 lingurita busuioc
- ½ lingurita piper negru
- 1 lingurita de rozmarin proaspat
- 1 cutie rosii, cuburi
- 1 cutie fasole rosie
- 1 fasole alba
- 1 cutie suc de rosii
- 2 cani de supa de carne de vita
- 1 lingura otet
- 1 pachet penne
- Parmezan, pentru servire
Mod de preparare:
Se adauga ceapa , morcovii si telina intr-o oala mare la foc mediu .
Gatiti pentru 4-5 minute, apoi se adauga carnea de vita, sare, oregano, busuioc, piper si rozmarin.
Gatiti pana cand carnea de vita este rumenita, apoi se adauga rosiile, fasolea si sosul de rosii.
Se amesteca, apoi se adauga supa si otetul. Se amesteca bine.
Reduceti focul la mic, acoperiti si gatiti 3-4 ore, adaugati apoi pastele, mai gatiti 10 minute si opriti focul.
Lasati sa se odihneasca si serviti apoi cu parmezan.
Supa de rosii cu carne de vita si penne
Pofta buna!