Cartofi cu pastarnac si parmezan

Printeaza

Cartofi cu pastarnac si parmezan din: cartofi, ulei de floarea soarelui, pastarnac, parmezan, pesmet, cimbru.

Ingrediente:Cartofi_cu_pastarnac_si_parmezan

  • 1,5 kg cartofi cu coaja alba, curatati de coaja si taiati sferturi
  • 8 linguri ulei de floarea soarelui
  • 800 g pastarnac, curatat si taiat in doua pe lungime
  • 150 g parmezan, razuit
  • 6 linguri pesmet
  • 2 linguri cimbru, tocat

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200C.

Fierbe cartofii 6 min; scurge de lichid şi pune-i din nou în vas pentru a se zvânta. Scutură vasul pentru ca marginile să se zdrobească şi apoi stropeşte cu 6 linguri ulei.

Combină păstârnacul cu uleiul rămas.

Dă la cuptor 1 oră şi adaugă păstârnacul după 15 min.

Combină parmezanul, pesmetul şi cimbrul şi presară în ultimele 15 minute.

Cartofi cu pastarnac si parmezan

Cartofi_cu_pastarnac_si_parmezan

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mie nu-mi place pastarnacul deloc, asa ca nu sunt incantat de reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.