Piept de pui umplut cu mazăre
PrinteazaPiept de pui umplut cu mazăre din: piept de pui, mazare, ceapa, unt, smantana, fasole verde, marar, sare.
- 2 piepti de pui
- 250 g mazare la conserva
- 1 ceapa
- 100 g unt
- 250 g smantana
- 250 g fasole verde la conserva
- marar
- sare
Mod de reparare:
Taie ceapa în cubuleţe, pune unt la încins (vreo 50 g) şi căleşte-o până ce se înmoaie.
Adaugă fasolea verde, mazărea, puţină sare, sotează câteva minute, apoi stinge focul.
Spală şi taie pieptul de pui în două, apoi fiecare parte tai-o subţire, astfel încât să obţii o singură bucată.
Bate carnea cu ciocanul de frăgezit şi dă-o cu un praf de sare.
Unge fiecare bucată cu puţin unt, pune câteva linguri din amestecul de mazăre şi fasole, rulează şi leagă cu aţă.
Pune rulourile într-o tavă unsă cu unt şi dă-le la cuptor 30 de minute.
Taie-le după ce s-au răcit şi serveşte-le cu sos de smântână cu mărar şi puţină sare.
Piept de pui umplut cu mazăre
Pofta buna!