Ciorba de praz cu cartofi

Printeaza

 Ciorba de praz cu cartofi

Ingrediente:Ciorba de praz cu cartofi

  • 1,200 kg praz
  • 60 g orez
  • 2 cepe
  • zarzavat de supă
  • 300 g cartofi
  • 100 g ulei
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
  • 100 g smîntînă
  • 1 /2 lămîie

 

Mod de preparare:

Zarzavatul tăiat cuburi mici şi cartofii tăiaţi mai mari se pun la fiert în 3 1 apă cu sare sau supă de oase, circa 20 minute.

Prazul se curăţă, se taie bucăţi mici, se căleşte şi se pune în ciorbă împreună cu orezul.

Cînd este gata se leagă cu smîntînă.

Se acreşte cu zeamă de lămîie şi se pune pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.