Ciorba de perisoare din peste cu tarate

Printeaza

Ciorba de perisoare din peste cu tarate din: apa, file de peste, orez, tarate de grau, ceapa, verdeata, morcovi, telina, dovlecel, ulei, condimente, busuioc si bors.

Ingrediente:Ciorba_de_perisoare_din_peste_cu_tarate

  • 1 1/2 l apa
  • 1 1/2 bucata file de peste (de care preferi)
  • 1 cescuta orez
  • 2 linguri tarate de grau
  • 2 cepe mai mici
  • verdeata
  • 2 morcovi
  • 1 bucata de telina
  • 1 dovlecel
  • ulei
  • 1 lingurita condimente
  • busuioc uscat
  • bors dupa gust

 

Mod de preparare:

Pui apa la fiert, adaugi ceapa, morcovul, telina, dovlecelul (toate tocate) si putin ulei cand apa da in clocot. Speli fileul de peşte, îl dai prin maşina de tocat sau îl dai la robot după care dai o ceapă şi un morcov pe răzătoarea mică sau le toci foarte mărunt. Amesteci toate ingrediente­le cu peştele, adaugi orezul, putina verdeata, busuiocul, condimente si cele 2 linguri de tarate si omogenizezi bine compozitia.

Formezi perisoare, pe care le adaugi in ciorba cand legumele sunt aproape fierte. Lasi sa fiarba si perisoarele, adauga borsul dupa gust si mai lasi sa dea cateva clocote.

Ciorba de perisoare din peste cu tarate

Ciorba_de_perisoare_din_peste_cu_tarate

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ciorba de perisoare e una din preferatele mele!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.