Reteta zilei: Sandwich cu carne de porc si sos de maioneza cu usturoi
PrinteazaSandwich cu carne de porc si sos de maioneza cu usturoi din: carne de porc, baghete, ceapa, ardei iute, cascaval, maioneza, patrunjel, usturoi, suc de portocale, limeta, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg carne de porc
- 2 baghete
- 2 cepe
- 1 cana ardei iute, cuburi
- 8 felii cascaval
- 1 cana maioneza
- 1 lingura patrunjel
- 3 catei usturoi
Ingrediente pentru marinata:
- 2 cesti suc de portocale
- 3 limete
- 6 catei de usturoi, tocat
- 1 ceapa, cuburi
- 1 lingurita sare
- 1/2 linguri piper
- 2 linguri patrunjel
Mod de preparare:
Puneti carnea de porc intr-un vas adanc, cu suc de portocale, suc de limeta, usturoi , ceapa , patrunjel și asezonati cu sare și piper.
Lasati la marinat 12-24 de ore. Indepartati bucatile de ceapa si de usturoi, puneti carnea de porc cu marinata intr-o tava, coaceti la 150C timp de 3 ore .
Scoateti de la cuptor, indepartati oase daca exista si maruntiti. Se taie ceapa felii, gatiti intr-o tigaie pana se rumeneste .
Folosind un castron mic, combinati maioneza impreuna cu patrunjel si usturoi.
Feliati baghetele pe lungime , se unge cu sos de maioneza cyu usturoi, adaugati cascaval.
Adaugati ardei iute, carne de porc, ceapa sotata, adaugati cealalta jumatate de bagheta si serviti imediat.
Sandwich cu carne de porc si sos de maioneza cu usturoi
Pofta buna!
Vreau si eu din sandwichul asta
Fuuuu, m-ai lasat fara cuvinta cu sandwichul asta!
Vreau si eu din sandwichul asta!
Moooaaaa, ce bine arata sandvisul