Hamburger vegetal

Printeaza

Hamburger vegetal din: ciuperci, naut, cartofi, dovlecel, ceapa, usturoi, chifle de hamburger, rucola, patrunjel, ulei.

Ingrediente:Hamburger_vegetal

  • 250 g ciuperci
  • 100 g naut fiert
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 4 chifle de hamburger
  • rucola
  • patrunjel proaspat
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii de coajă şi fierbe-i 25 de minute în apă cu sare. Fierbe dovlecelul se­parat. Intre timp, căleşte ceapa şi usturoiul tccate mărunt. Adaugă ciupercile tăiate în ciburi. Lasă la călit până ce scade zeama.

După ce s-au fiert, pasează cu mixerul năutul şi cartofii. Pune legumele călite peste pasta de năut. Adaugă pătrunjel to:at fin. Modelează cu mâna sfere din compoziţie şi aplatizează-le cât să ia forma hamburgerilor.

Tapetează o tavă cu hârtie de copt, aşază chiftelele şi dă-le 30 de minute la cuptorul preîncălzit. Serveşte chiftelele pe jumătăţi de chifle acoperite curucola proaspătă.

Hamburger vegetal

Hamburger_vegetal

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta e retete de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.