Mancarica cu porumb, ceapa si pasta de ardei

Printeaza

Mancarica cu porumb, ceapa si pasta de ardei din: boabe de porumb, ceapa, mustar, ulei, pasta de ardei, faina, marar, sare, piper.

Ingrediente:Mancarica_cu_porumb_ceapa_si_pasta_de_ardei

  • 600 g boabe de porumb (din conseva)
  • 4 cepe mari
  • 2 linguri mustar
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • 1 lingurita faina
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi uleiul într-o cratiţă şi adăugaţi ceapa tăiată cât mai mărunt, eventual dată pe râzătoare. Adăugaţi sare după gust.

Căliţi ceapa câteva minute, fără să se îngălbenească la culoare, apoi adaugaţi muştarul, pasta de ardei şi boabele de porumb.

Turnaţi apă cât să fie ingredientele acoperite şi lăsaţi-le la fiert, pe foc potrivit.

Dizolvaţi făina cu putină apă în care fierb ingredientele şi apoi puneti-o în cratiţă. Amestecaţi mereu, să nu se formeze cocoloaşe.

Lăsaţi să fiarbă încă 15 minute şi apoi luaţi cratita de pe foc. Potriviţi de sare şi piper şi serviţi mâncarea caldă sau rece, cu mărar tocat mărunt, presărat pe deasupra

Mancarica cu porumb, ceapa si pasta de ardei

Mancarica_cu_porumb_ceapa_si_pasta_de_ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.