Reteta zilei: Piept de pui in crusta de pesmet cu sos de maioneza
PrinteazaPiept de pui in crusta de pesmet cu sos de maioneza din: maioneza, sos chili, sos sriracha, pesmet, ulei de canola, nuci pecan, faina, praf de usturoi, piper cayenne, ou, apa, mustar, cimbru, piept de pui, ulei.
Ingrediente:
- 1/4 ceasca maioneza
- 2 linguri sos chili dulce
- 1 lingurita sos sriracha
- 2 cupe pesmet
- 2 linguri ulei de canola
- 1/4 ceasca de nuci pecan, tocate marunt
- 1/2 cana faina
- 1 lingurita praf de usturoi
- 1/8 lingurita de piper cayenne
- 3 albușuri de ou
- 1 lingura de apa
- 1 lingura mustar de Dijon
- 1/4 lingurita de cimbru uscat
- 1 kg piept de pui
- Ulei
Mod de preparare:
Combinati maioneza, sosul de chili, sosul sriracha intr- un castron mic.
Amestecati pana la omogenizare. Pastrati deoparte. Incalziti cuptorul la 180C.
Combinati pesmetul si uleiul intr-o tigaie si prajiti la foc mediu, amestecand constant, pana se rumeneste .
Transferați pe o farfurie si lasati sa se raceasca. Se amesteca cu nucile pecan.
Intr-un alt vas, combinati faina, praf de usturoi si ardei iute.
Intr- un al treilea vas amestecati albușuri de ou, apa, muștar si cimbru impreuna pana se combina.
Asezonati carnea de pui cu sare si piper.
Treceti fiecare bucata de pui prin amestecul de faina, apoi dati amestecul de ou .
Puneti carnea de pui acoperita cu amestecul pesmet pe gratar, stropiti cu ulei si gatiti 10-12 minute.
Serviti cu sos de maioneza.
Piept de pui in crusta de pesmet cu sos de maioneza
Pofta buna!
Incoming search terms:
- piept de pui in crusta de pesmet