Ghiveci de legume cu sos de rosii din: vinete, ardei rosu, ceapa, morcovi, sos de rosii, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
2 vinete 2 ardei rosii 1 ceapa 1 kg de morcovi sos de roșii sare și piper ulei Mod de preparare:
Tocati ceapa, morcovii, ardeiul rosu, vinetele.
Sotati ceapa cateva minute in ulei, adaugati morcovii, vinetele și ardeiul rosu.
Asezonati cu sare si piper. Se amesteca bine, reduceti focul la mediu si se acopera cu capacul.
Gatiti aproximativ 25-30 de minute, amestecand la fiecare 7-10 minute.
Adaugati apoi sos de rosii, dupa gust.
Se amesteca si se fierbe timp de 10 minute acoperit, amestecand la fiecare cateva minute.
Reduceti focul la mic, mai gatiti cateva minute, apoi opriti focul.
Serviti ghiveciul cald.
Ghiveci de legume cu sos de rosii
Pofta buna!
poate iti place si:
Ghiveci de legume cu vin din: ceapa, rosii, dovlecei, cartofi, usturoi, vin alb, ulei vegetal, cimbrisor, busuioc, tarhon, marar, piper si sare. Ingrediente: 4 cepe 4 rosii 2 dovlecei mici 600 g cartofi fierti in coaja un catel de usturoi 125 g vin alb sec 3 linguri ulei vegetal cimbrisor uscat busuioc un varf de lingurita […]
Ghiveci de legume cu usturoi si rozmarin din: vinete, dovlecei, ardei, ceapa, rosii, morcovi, pastai, cimbru, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 vinete 3 dovlecei 2 ardei graşi roşii 2 ardei graşi verzi o ceapă 4 roşii mari 2 morcovi câteva păstăi de fasole cimbru rozmarin 2 căţei usturoi 2-3 linguri ulei sare piper […]
Pofta buna!