Tocană de ardei copt

Printeaza

Tocană de ardei copt din: ceapa, fasole verde, usturoi, ardei, rosie, sare si patrunjel.

Ingrediente:Tocană de ardei copt

  • 1 ceapa mare
  • 300 g fasole verde (sau congelata)
  • 2 catei de usturoi
  • 500 g ardei verde si rosu
  • 1 rosie
  • sare
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Coci ardeiul, iar fasolea o pui in apa clocotita pentru 5-10 minute.

Separat, tai ceapa si usturoiul marunt si le pui intr-o cratita cu 50 ml ulei.

Cand s-a ingalbenit putin ceapa, adaugi fasolea si ardeiul copt taiat bucatele.

Lasi sa fiarba putin si apoi adaugi rosie taiata marunt.

Cand e gata, adauga sare si frunze de patrunjel tocate marunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.