Ruladă cu ardei gras şi conopidă

Printeaza

Ruladă cu ardei gras şi conopidă din: conopida, ardei gras, oua, cascaval, branza de vaci, telemea, mustar, faina, sare, piper, spanac, iaurt si faina.

Ingrediente:Rulada_cu_ardei_gras_si_conopida

  • 1 conopida
  • 3 ardei grasi rosii
  • 4 oua
  • 80 g cascaval
  • 80 g branza proaspata de vaci
  • 50 g telemea
  • 1 lingura mustar
  • 4 linguri faina
  • sare
  • piper

umplutura:

  • 1 legatura spanac de toamna
  • 50 g unt
  • 25 g faina
  • 175 ml iaurt
  • 25 g cascaval
  • 50 g branza dulce de vaci
  • 50 g telemea

 

Mod de preparare:

Desfaceţi conopida în bucheţele şi fierbeţi-o în apă clocotită şi sărată, timp de 15 minute, apoi lăsati-o la scurs.

Mărunţiţi bucheţelele de conopidă cât mai fin, cu o furculiţă sau un blender. Puneţi peste piureul obtinut gălbenuşurile frecate cu sare, caşcavalul ras, brânzeturile mărunţite, muştarul, condimentele, făina şi albuşurile bătute spumă.

Omogenizaţi prin răsturnare şi turnaţi compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată. Coaceti blatul la foc potrivit, apoi scoateţi-l din cuptor, din tavă şi rulaţi-l cu ajutorul unui prosop de bucătărie.

Lăsaţi-l la răcit. Pentru umplutură, căliţi spanacul tăiat mărunt în unt.

Adăugaţi făina, iaurtul şi brânzeturile mărunţite şi omogenizaţi amestecul. Coaceţi ardeii şi curăţaţi-i de coajă, apoi tăiaţi-i în fâşii.

Desfaceţi foaia de ruladă, puneţi pe ea fâşiile de ardei şi peste acestea umplutura, apoi rulaţi-o din nou. Puneţi-o la rece pentru cel puţin 30 de minute, înainte de tăiere.

Ruladă cu ardei gras şi conopidă

Rulada_cu_ardei_gras_si_conopida

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.