Vineciori cu vin alb
PrinteazaVineciori cu vin alb din: vineciori, vin, otet de mere, ulei de masline, sare, piper si nucsoara.
- 800 g vineciori, oite
- 200 ml vin alb
- 1 lingurita otet de mere (optional)
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare:
Curăţaţi vineciorii şi spălaţi-i bine sub jet de apă. Tăiati picioruşele.
Puneţi-i într-o tigaie cu vinul, sare, piper şi puţină nucşoară şi lăsaţi-i la fiert, la foc potrivit, până când scade tot lichidul.
Turnaţi peste ei uleiul şi lăsaţi-i să se prăjească uniform, pe ambele părţi.
Inainte de servire, stropiţi-i cu oţet de mere, dacă doriţi.
Vineciori cu vin alb
Pofta buna!