Piept de pui învelit în fulgi cu salată de andive
PrinteazaPiept de pui învelit în fulgi cu salată de andive din: piept de pui, sare, piper, boia, pesmet, cereale, smantana, buduioc, frunze de busuioc, mustar, miere de albine, andive, maioneza si smantana.
- 4 bucati piept de pui
- sare
- piper
- boia iute
- 100 g pesmet
- 150 g fulgi (cereale)
- 500 ml smantana sau iaurt dulce
- cateva frunze de busuioc
- 1 lingura mustar dulce
- 1 lingurita miere de albine
- 4 andive
- 2 linguri maioneza
- 3 linguri smantana
Mod de preparare:
Bucăţile de pui le marinezi în smântână pregătită cu sare, piper şi boia dulce. între timp, pregăteşti salata de andive.
Cureţi andivele de miezul din mijloc pentru că este amar şi le tai mărunt. Faci un sos din 3 liinguri de smântână, 2 linguri maioneză, 1 linguriţă miere de albine, 1 lingură muştar dulce şi busuiocul tăiat mărunt.
Adaugi sosul peste andivele tăiate mărunt şi e gata salata, lei pieptul de pui, bucată cu bucată şi îl dai prin compoiziţia făcută din fulgi cu pesmet şi îl pui la prăjit când uleiul este încins.
Serveşti pieptul de pui cu fulgi, impreuna cu salata delicioasa de andive.
Piept de pui învelit în fulgi cu salată de andive
Pofta buna!