Piept de pui învelit în fulgi cu salată de andive

Printeaza

Piept de pui învelit în fulgi cu salată de andive din: piept de pui, sare, piper, boia, pesmet, cereale, smantana, buduioc, frunze de busuioc, mustar, miere de albine, andive, maioneza si smantana.

Ingrediente:Piept_de_pui_învelit_în_fulgi_cu_salata_de_andive

  • 4 bucati piept de pui
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 100 g pesmet
  • 150 g fulgi (cereale)
  • 500 ml smantana sau iaurt dulce
  • cateva frunze de busuioc
  • 1 lingura mustar dulce
  • 1 lingurita miere de albine
  • 4 andive
  • 2 linguri maioneza
  • 3 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Bucăţile de pui le marinezi în smântână pregătită cu sare, piper şi boia dulce. între timp, pregăteşti salata de andive.

Cureţi andive­le de miezul din mijloc pentru că este amar şi le tai mărunt. Faci un sos din 3 liinguri de smântână, 2 linguri maioneză, 1 linguriţă miere de albine, 1 lingură muştar dulce şi busuiocul tăiat mărunt.

Adaugi sosul peste andivele tăiate mă­runt şi e gata salata, lei pieptul de pui, bucată cu bucată şi îl dai prin compoiziţia făcută din fulgi cu pesmet şi îl pui la prăjit când uleiul este încins.

Serveşti pieptul de pui cu fulgi, impreuna cu salata delicioasa de andive.

Piept de pui învelit în fulgi cu salată de andive

Piept_de_pui_învelit_în_fulgi_cu_salata_de_andive

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.