Supa de gulii (de post)

Printeaza

 Supa de gulii (de post): gulie, faina, ulei, ceapa, verdeara, boia si condimente.

Ingrediente:Supa de gulii

  • 1 gulie
  • 1/2 lingură făină
  • 1 pahar ulei
  • 1 ceapă
  • 1 legătură verdeaţă
  • 1 linguriţă boia
  • Vegeta sau Delikat

 

Mod de preparare:

Cureţi gulia şi ceapa, le tai mărunt şi le pui la fiert în 2 l de apă care clocoteşte. Intre timp, rumeneşti făina în puţin ulei şi stingi cu o ceaşcă de apă.

O adaugi apoi în supă o dată cu verdeaţa tocată, boiaua şi condiment după gust, mai dai într-un clocot şi dai supa deoparte.  Dacă nu ţii post, poţi adăuga farfurie o lingură cu smântână.

Supă de gulii

Supa de gulii

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • supa de gulii de post
  • ciorba de gulii de post
  • https://www restaurantedelux ro/supa-de-gulii-de-post html

2 comentarii

  1. Incercati sa ingalbeniti faina in craticioara amestecand cu lingura de lemn si turnati uleiul ,amestecati nu lasati sa se prajeasca (nu e sanatos) apoi turnati supa sau apa ,si dupa clocot,dregeti cu aceasta supa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.