Ciorba cu carnati si legume

Printeaza

Ciorba cu carnati din: fasole verde, smantana, bors, ceapa verde, ceapa rosie, cartofi, morcovi, sare, piper, patrunjel, ulei de masline si carnati.

Ingrediente:Ciorba_cu_carnati_si_legume

  • 300 g fasole verde fideluta
  • 100 ml smantana
  • 300 ml bors
  • o legatura ceapa verde
  • o ceapa rosie
  • un ardei verde
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper negru macinat
  • o legatura patrunjel
  • ulei de masline
  • 300 g carnati

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, morcovii şi ardeiul. Se spală, se toacă mă­runt şi se călesc câteva minute în puţin ulei de măsline. 

Separat, se spală fasolea şi se pune să fiarbă în apă cu sare. 

Peste fasolea fiartă se ada­ugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi, legumele călite şi borşul.

Se pun sare şi piper, după gust, şi, după ce s-au fiert toate, se adaugă smântână şi pătrunjelul tocat mărunt. 

Separat, cârnaţii se rume­nesc în sucul propriu. Se scurg şi se servesc în ciorbă.

Ciorba cu carnati

Ciorba_cu_carnati_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.