Ciorba cu carnati si legume
PrinteazaCiorba cu carnati din: fasole verde, smantana, bors, ceapa verde, ceapa rosie, cartofi, morcovi, sare, piper, patrunjel, ulei de masline si carnati.
- 300 g fasole verde fideluta
- 100 ml smantana
- 300 ml bors
- o legatura ceapa verde
- o ceapa rosie
- un ardei verde
- 3-4 cartofi
- 2 morcovi
- sare
- piper negru macinat
- o legatura patrunjel
- ulei de masline
- 300 g carnati
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa, morcovii şi ardeiul. Se spală, se toacă mărunt şi se călesc câteva minute în puţin ulei de măsline.
Separat, se spală fasolea şi se pune să fiarbă în apă cu sare.
Peste fasolea fiartă se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi, legumele călite şi borşul.
Se pun sare şi piper, după gust, şi, după ce s-au fiert toate, se adaugă smântână şi pătrunjelul tocat mărunt.
Separat, cârnaţii se rumenesc în sucul propriu. Se scurg şi se servesc în ciorbă.
Ciorba cu carnati
Pofta buna!