Peste prajit in bere

Printeaza

O reteta savuroasa de peste prajit in bere din: peste, bere, usturoi, smantana, galbenus, unt si condiment.

Ingrediente:Peste prajit in bere

  • 800 g peste oceanic
  • 1 pahar de bere
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana
  • 1 galbenus
  • putin unt
  • 1 lingurita condiment vegetal

 

 

Mod de preparare:

Feliile de peste decongelat le calesti rapid in unt (cat o nuca), adaugi berea, condimentul vegetal si usturoiul.

Fierbi inabusit 10 minute, iar daca doresti, inainte de servire scoti usturoiul.

Freci smantana cu galbenusurl, torni compozitia peste peste si lasi sa se incalzeasca.

Servesti pestele cu garnitura de cartofi sau orez.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.