Jambon si legume

Printeaza

Jambon si legume din: jambon de casa, dovlecei, ceapa verde, ciuperci conservate, sare.

Ingrediente:Jambon_si_legume

  • 4 felii mari de jambon de casa
  • 2 dovlecei
  • 4 fire ceapa verde
  • 4 linguri ciuperci conservate
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovleceii se taie mărunt, la fel şi ceapa, se amestecă si se repartizează pe patru foi de hârtie de copt. Peste dovlecei şi ceapă se pune câte o felie de jambon şi se repartizează şi ciupercile.

Se presara cu sare si se strange pachetul. Se transfera in tava de copt si se lasa la cuptor aproximativ 15 minute.

Jambon si legume

Jambon_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.