Caserola cu carnati si cartofi
PrinteazaCaserola cu carnati si cartofi din: cartofi, ulei, usturoi, miere, mustar, carnati, mere si frunze de busuioc.
- 4 cartofi mari, taiati cuburi mari
- 2 linguri ulei
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 1 lingura miere lichida
- 1 lingura mustar cu boabe intregi
- 8 carnati, taiati bucati groase
- 2 mere, taiate felii si inmuiate in zeama de lamaie
- Frunze de busuioc pentru ornat
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 ° C. Fierbe cartofii in apa sarata 5 minute, apoi scurge bine.
Pune-i intr-o tava de copt incapatoare, adauga uleiul si usturoiul, asezoneaza si amesteca. Coace 20 min, intorcand o data.
Amesteca mierea cu mustarul si unge carnatii.
Pune carnatii si merele peste cartofi, amesteca si da la cuptor inca 25 min, intorcand din cand in cand, pana cand carnatii sunt patrunsi si cartofii rumeniti.
Presara frunze de busuioc si serveste cu salata verde.
Caserola cu carnati si cartofi
Pofta buna!