Salata de fasole cu sos de vin

Printeaza

Salata de fasole cu sos de vin

Ingrediente:Salata de fasole cu sos de vin

  • 1 cana fasole rosie fiarta
  • 1 cana fasole alba fiarta
  • 1 cana fasole neagra fiarta
  • 250 g fasole verde, oparita 1
  • ceapa mica rosie tocata
  • 1 ardei gras rosu, curatat si taiat cuburi
  • 2 linguri de patrunjel proaspat tocat

Sos de vin:

  • 1/4 cana otet din vin rosu
  • 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva
  • 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres)
  • 1 catel de usturoi tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de mare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Se amesteca cu grija intr-un vas fasolea, ceapa, ardeiul si patrunjelul.  Se combina ingredientele din sos si se amesteca bine. Se toarna sosul peste fasole si se amesteca cu grija, dupa care se da la rece cel putin o ora ca aromele sa se amestece.

O portie contine: 185 calorii; 8,9 g proteine; 26,5 carbohidrati; 5 g grasimi; 0 mg colesterol; 10 mg sodiu (fara cel din sarea de mare).

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.