Reteta budinca de ciuperci

Printeaza

 Reteta budinca de ciuperci

Ingrediente:Reteta budinca de ciuperci

  • 1 kg ciuperci curăţate
  • 2 dovleci tăiaţi cubuleţe
  • 2 legături de ceapă verde

 

Mod de preparare:

Se toacă toate şi se pun în cratiţă cu ulei, sare, piper, delicat, se călesc până scade apa din ele, apoi se dau deoparte şi se adaugăşase linguri de făină albă, şase gălbenuşuri, trei linguri de smântânăşi la urmăşase albuşuri bătute spumă.

Se amestecă bine şi se aşează în tavă tapetată cu margarinăşi făină.

Deasupra decorăm cu roşii tăiate felii, pătrunjel şi caşcaval ras, apoi o dăm la cuptor, timp de aproximativ treizeci şi cinci de minute, după care se scoate şi se serveşte simplă sau cu diferite cărnuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.