Pui in sos picant

Printeaza

Pui in sos picant din: pulpe de pui, gutui, boia iute, bulion, foaie de dafin, ulei, sare.

Ingrediente:Pui_in_sos_picant

  • 4 pulpe de pui, fierte
  • 2 gutui
  • 2 lingurite boia iute
  • 5 linguri bulion
  • o foaie de dafin
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

In ulei încins se pune carnea la rumenit pe ambele părţi şi apoi se scoate.

In acelaşi ulei se pun feliile de gutuie să se rumenească şi, după ce s-au înmuiat, se adaugă boiaua.

Se toarnă apă cât să acopere gutuile şi se lasă la fiert pentru 40 de minute.

Se adaugă pulpele de pui gata fierte şi uşor rumenite, bulionul desfăcut cu puţină apă si foaia de dafin, se gustă de sare şi se mai lasă să dea un clocot.

Pui in sos picant

Pui_in_sos_picant

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.