Pui in sos picant
PrinteazaPui in sos picant din: pulpe de pui, gutui, boia iute, bulion, foaie de dafin, ulei, sare.
- 4 pulpe de pui, fierte
- 2 gutui
- 2 lingurite boia iute
- 5 linguri bulion
- o foaie de dafin
- 3 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
In ulei încins se pune carnea la rumenit pe ambele părţi şi apoi se scoate.
In acelaşi ulei se pun feliile de gutuie să se rumenească şi, după ce s-au înmuiat, se adaugă boiaua.
Se toarnă apă cât să acopere gutuile şi se lasă la fiert pentru 40 de minute.
Se adaugă pulpele de pui gata fierte şi uşor rumenite, bulionul desfăcut cu puţină apă si foaia de dafin, se gustă de sare şi se mai lasă să dea un clocot.
Pui in sos picant
Pofta buna!