Sos de rosii II

Printeaza

Sos de rosii

Ingrediente:Sos de rosii II

  • 4 kg roşii
  • 2 kg gogoşari
  • 3 linguri de zahăr
  • 3 linguri de sare
  • 3 linguri de Vegeta
  • aspirine

 

Mod de preparare:

Roşiile curăţate de pieliţe şi rase pe răzătoare şi apoi gogoşarii curăţaţi de cotor şi seminţe, sunt daţi prin maşină.

Le punem toate în cratiţă pe plităşi lăsăm să fiarbă timp de 45-60 de minute ca să mai scadă puţin apa.

La urmă adăugăm aspirinele pisate şi punem sosul fierbinte în borcane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.