Sos picant de iarna
PrinteazaSos picant de iarna din: rosii, gogosari rosii, ardei capia, radacina de telina, ceapa, otet, ulei, zahar, chimion, piper, sare, ardei iute.
- 5 kg rosii
- 20 gogosari rosii
- 5 ardei capia
- 2 radacini de telina
- 2 cepe mari
- 250 g otet
- 250 g ulei
- 250 g zahar
- 2 lingurite de chimion
- 2 lingurite de piper
- 8 linguri de sare
- 4 ardei iuti
Mod de preparare:
Gogosarii si ardeii curatati se dau prin masina de carne, dupa care se pun la fiert cu otetul, uleiul, piperul, chimenul, sarea, ardeii iuti curatati de seminte, zaharul, telina si ceapa.
Asteptam sa dea un clocot, apoi se dau prin masina rosiile si se adauga peste ardei la fiert.
Dupa preferinta, se sterilizeaza ca si sucul de rosii.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- sos picant pentru iarna
- sosuri pentru iarna
- sosuri picante pentru iarna
O reteta total ametita!! Ardeii si gogosarii tocati si fierti se toaca si se pun peste ardei… Care ardei? Aia tocati deja??
Cred ca putin profesionalism nu ar strica pe un site cu pretentie “de lux”!