Tarta cu spanac si praz

Printeaza

Tarta cu spanac si praz din: aluat, praz, spanac, unt, oua, smantana, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_spanac_si_praz

  • un pachet aluat foitaj congelat
  • un fir praz
  • 300 g spanac congelat
  • 25 g unt
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul se lasă la decongelat şi, între timp, prazul tăiat rondele se căleşte în unt.

După ce prazul s-a înmuiat, se adaugă spanacul congelat şi se lasă pe foc să scadă apa pe care o lasă.

Aluatul se întinde uşor cu sucitorul şi se aşază în tava de copt. Se pune amestecul de praz şi spanac.

Se bat ouăle cu sare şi piper şi apoi se adaugă laptele şi smântână. Se dă tava la copt pentru aproximativ 35 de minute.

Tarta cu spanac si praz

Tarta_cu_spanac_si_praz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.