Lipii cu caşcaval, ardei gras, spanac şi pesto

Printeaza

Lipii cu caşcaval, ardei gras, spanac şi pesto din: ardei grasi, branza halloumi, ulei, spanac, lipii, pesto de busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Lipii_cu_cascaval_ardei_gras_spanac_si_pesto

  • 2 ardei grasi rosii
  • 300 g branza Halloumi
  • 3 linguri ulei
  • 150 g spanac mic
  • 8 lipii
  • 8 linguri pesto de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 250°C. Se pregătesc ardeii şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc la cuptor până ce pielea începe să se înnegrească şi să facă băşicuţe.

Se scot din cuptor, se acoperă cu un prosop umed, se decojesc şi se taie fâşii.

Se taie felii de brânză şi se prăjesc în ulei cca 3 min. pe ambele feţe. Se scurge excesul de grăsime pe prosoape de hârtie, apoi se taie fâşii. Se spală spanacul şi se scurge.

Se încălzesc puţin lipiile şi se ung cu pesto. Se aşază deasupra spanac, ardei gras şi brânză.

Se condimentează şi se pliază marginile opuse; se rulează şi se taie în două, pe diagonală.

Se servesc înfăşurate în şerveţele.

Lipii cu caşcaval, ardei gras, spanac şi pesto

Lipii_cu_cascaval_ardei_gras_spanac_si_pesto

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.