din: flori de musetel, frunze de menta, apa, miere sau lamaie. Ceaiul de mușețel cu mentă este o băutură clasică, apreciată pentru proprietățile sale calmante și revigorante. Această combinație perfectă de mușețel și mentă nu doar că oferă o experiență aromatică plăcută, dar vine și cu o multitudine de beneficii […]
Reteta zilei: Prajitura cu miere si sirop de artar
PrinteazaPrajitura cu miere si sirop de artar din: unt, faina, malai, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, lapte, oua, miere, sirop de artar.
Ingrediente:
- 3/4 ceasca unt nesarat, topit si racit
- 2 cani de faina
- 2 cesti malai
- 2 linguri de praf de copt
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita sare
- 2 cani de lapte
- 4 oua
- 1/2 ceasca de miere
- 1/2 cana sirop de artar
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C. Ungeti o tava cu ulei de masline si pastrati deoparte.
Intr-un castron mic combinati mierea si siropul de artar si amestecati bine.
Intr-un castron mare, se combina faina, malaiul, praful de copt, bicarbonatul si sarea.
Incorporati oualele, laptele, o jumatate de cana de unt topit si jumatate din amestecul de miere.
Adaugati ingredientele umede in cele uscate pana se combina. Se toarna aluatul in tava si se coace timp de 18-20 de minute.
Intre timp, combinati restul de unt si amestec de miere si pastrati cald intr-o cratita mica.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca 10 minute, apoi ungeti cu amestecul de unt. Lasati sa se raceasca complet, apoi taiati si serviti.
Prajitura cu miere si sirop de artar
Pofta buna!
Riesling de Alsacia: O Călătorie Aromatică prin Terroir și Tradiție
O Călătorie Aromatică prin Terroir și Tradiție. Riesling este un soi aromatic de struguri albi originar din Germania. Este un vin influențat de terroir, cunoscut pentru caracterul său versatil și aroma intensă, de obicei amintind de citrice, petrol și flori albe. În Alsacia, Riesling este una dintre soiurile principale. Deși soiul este […]
Incoming search terms:
- onlyct1
Ce pofta mi-ai facut cu prajitura asta