Tartă cu afine

Printeaza

Tartă cu afine

Ingrediente:Tartă cu afine

  • 500 g afine
  • 280 g zahăr
  • vanilie
  • 300 g aluat fraged
  • 2 ouă
  • 1-2 gălbenuşuri
  • 2 linguri smîntînă
  • 2 linguri pesmet de casă

 

Mod de preparare:

Afinele se sotează 2 minute cu 150 g zahăr şi cu pesmetul. Din aluat se coace pe jumătate, o tartă de 6 persoane.

Afinele sotate le punem în tartă. Separat se amestecă bine ouăle cu 100 g zahăr, vanilia şi smîntîna şi le tur­năm peste afine.

Se dă la cuptor moderat circa 30 minute pînă ce s-a prins crema.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.