Ciorba de stavrid

Printeaza

Ciorba de stavrid

Ingrediente:Ciorba de stavrid

  • 1 kg stavrid cu cap
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 4-5 linguri bulion
  • 1 legătură leuştean
  • puţin ulei
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • 250 g cartofi
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Fierbi în 2 l de apă tot zarzavatul şi cartofii spălaţi, curăţaţi şi tăiaţi. După ce au fiert, pui peştele bucăţi (care a fost între timp decongelat, curăţat şi tăiat) şi mai laşi să fiarbă încă 15 minute. Adaugi bulionul, uleiul şi piperul şi mai laşi pe foc.

Când este gata, adaugi leuştea-nul şi pătrunjelul tocate fin şi sucul de lămâie. Această ciorbă este foarte bună şi uşor de pregătit, mai ales acum, primăvara, cu leuştean proaspăt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.