Piept de pui cu fasole si ardei gras
PrinteazaPiept de pui cu fasole si ardei gras din: piept de pui, fasole verde, rosii, ceapa, ardei gras, suc de rosii, ulei, patrunjel, usturoi, sare, piper.
- 1 piept de pui
- 800 g fasole verde
- 3-4 rosii
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 1 cana suc de rosii
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se curăţă, se şterge şi se pune la prăjit în ulei. Se scoate carnea şi în acelaşi ulei se pun ceapa şi ardeiul, tăiate.
Se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se pune în cratiţă fasolea curăţată şi tăiată potrivit.
Se adaugă carnea, roşiile decojite şi tăiate mărunt, sucul de roşii şi sare după gust. Se pune cratiţa la cuptor.
Pentru a îngroşa sosul, se poate adăuga 1 lingură făină dizolvată în puţină apă.
Usturoiul întreg se adaugă numai la sfârşit, pentru a da gust şi se va scoate din mâncare înainte de a fi servită.
Se presară cu verdeaţă tăiată mărunt.
Piept de pui cu fasole si ardei gras
Pofta buna!