Miel la cuptor

Printeaza

Miel la cuptor

Ingrediente:Miel la cuptor

  • 1 pulpă de miel
  • 3 linguri oţet
  • 1 lămâie
  • 1 ceapă tăiată mărunt
  • 1 lin­guriţă piper măcinat + 5-6 boabe de piper
  • 1 lingură de cimbru
  • boia
  • 1 linguriţă busuioc
  • 3 căţei de usturoi pisaţi
  • puţin ulei sau untură

 

Mod de preparare:

Ţii pulpa de miel câteva ore într-o ma­rinată făcută din oţet, boia, ceapa tăiată mărunt, piperul boabe şi un pahar cu apă. O scoţi, o pui într-o tavă unsă cu ulei (untură) şi o dai la cuptor.

Storci lămâia, ames­teci zeama cu piperul măci­nat, cimbrul, busuiocul, usturoiul şi o ceaşcă de apă şi stropeşti carnea din când în când, cât timp stă la cuptor. Dacă o ţii la foc potrivit, friptura este gata in 2 ore.

Miel la cuptor

Miel la cuptor

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.