Carne tocata cu legume
PrinteazaCarne tocata cu legume din: carne tocata de vita, morcovi, mazare, porumb, cascaval, usturoi, paine, lapte, oua, sare, piper, ulei.
- 1 kg carne tocata de vita
- 2 morcovi
- 2 linguri de mazare verde din borcan
- 2 linguri de porumb
- 100 g cascaval
- 4 catei de usturoi
- 2 felii de paine
- 1/2 cana cu lapte
- 2 oua
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Fierbi morcovii şi-i laşi la răcit, înmoi pâinea în lapte şi o ţii 10 minute.
Amesteci carnea tocată cu usturoiul pisat, ouăle, sarea, piperul şi adaugi pâinea din lapte, pe care o storci bine.
Pe o folie alimentară întinzi compoziţia de carne, pe care o apeşi bine ca să nu se desfacă.
Pui morcovii tăiaţi cuburi, mazărea, porumbul şi caşcavalul ras.
Ţii de capătul foliei şi rulezi. Pui rulada într-o tavă unsă cu ulei şi o dai la cuptor 40 de minute.
Carne tocata cu legume
Pofta buna!