Peste cu legume si sos

Printeaza

Peste cu legume si sos din: pesti, ceapa alba, morcovi, radacina de telina, ardei gras, suc de rosii, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Peste_cu_legume_si_sos

  • 4 pesti
  • 2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • o felie mare radacina de telina
  • un ardei gras galben
  • un ardei gras rosu
  • 150 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Toate legumele se curăţă şi se taie cuburi cât mai mici. Intr-o cratiţă cu ulei încins se pun peştii curăţaţi, spălaţi şi trecuţi prin puţină făină.

Se lasă să se rumenească uşor şi apoi se scot. In acelaşi ulei se pun legumele şi, după ce se înmoaie, se adaugă apă cât să le acopere, se asază peştele deasupra lor şi se lasă la fiert 15 minute.

Se scot peştii, se toarnă sucul de roşii, se potriveşte gustul de sare şi piper, şi se continuă fierberea inca 15 minute.

Se orneaza cu patrunjel.

Peste cu legume si sos

Peste_cu_legume_si_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.