Taitei de casa I

Printeaza

Taitei de casa

Ingrediente:Taitei de casa I

  • 3 ouă
  • 2 linguri de ulei
  • 300–350 g făină
  • puţină sare

 

Mod de preparare:

Se frământă un aluat, care se lasă învelit în nylon să stea timp de o jumătate de oră, apoi se întinde cu sucitorul o foaie subţire, o lăsăm să stea la zvântat timp de douăzeci de minute, apoi o tăiem fâşii lungi şi, cu un cuţit bine ascuţit, le tăiem foarte subţiri -pentru supă sau late – pentru garnituri.

Dacă se foloseşte maşina, este mai bine deoarece tăiţeii sunt uniformi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.