Tocinei cu branza

Printeaza

Tocinei cu branza

Ingrediente:Tocinei cu branza

  • 1 kg cartofi
  • 2 ouă
  • 300 g telemea de oaie
  • 100 ml ulei
  • 200 ml smântână
  • 4 linguri de făină
  • 3 cepe
  • 1 lingură de sare

 

Mod de preparare:

Se rad cartofii, se amestecă cu ouăle şi brânza rasă, făină, sare, după care se pun în tavă la copt. După ce s-a copt, se adaugă deasupra ceapa călităşi smântâna.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocinei cu branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.