Piept de pui

Printeaza

Piept de pui

Ingrediente:Piept de pui

  • 4 bucăţi de piept fără os şi fără pieliţă
  • 200 g iaurt
  • 100 g pastă de ardei iute
  • 100 g ulei de măsline
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe roşii
  • sare
  • piper
  • 2 legături de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se amestecă iaurtul cu pasta iute, sarea şi piperul, apoi se pune peste piept şi se lasă la macerat timp de douăzeci de minute.

Cartofii tăiaţi cubuleţe se pun la fiert, apoi se aşează într-o cratiţă, după care urmează uleiul de măsline, ceapa tăiată peştişori, cartofii, iar peste cartofi se pune pătrunjelul tocat.

În tavă, peste zarzavat, se pun bucăţile de piept şi se dă la cuptor timp de patruzeci şi cinci de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.