Rasol de pasare cu hrean si smantana

Printeaza

Rasol de pasare cu hrean si smantana din: carne de pasare, zarzavat, smantana, radacina de hrean.

Ingrediente:Rasol de pasare cu hrean si smantana

  • 1,2 kg carne de pasăre
  • 1 kg de zarzavat (morcov, pătrunjel, ceapă)
  • 1 kg smântână
  • 3 rădăcini de hrean

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea cu zarzavat şi sare, apoi se scoate din supă.

Carnea se porţionează pe farfurii, iar deasupra se pune hreanul cu smântânăşi cu pătrunjel tocat. Hreanul se rade pe răzătoarea micăşi se pune într-o cratiţă, care se dă pe plită la încălzit, după care îl stropim cu puţin oţet, sare şi puţin zahăr.

După ce s-a răcit, îl amestecăm cu smântână, apoi decorăm cu pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun rasoul de pasare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.