Rasol de pasare cu hrean si smantana
PrinteazaRasol de pasare cu hrean si smantana din: carne de pasare, zarzavat, smantana, radacina de hrean.
- 1,2 kg carne de pasăre
- 1 kg de zarzavat (morcov, pătrunjel, ceapă)
- 1 kg smântână
- 3 rădăcini de hrean
Mod de preparare:
Se fierbe carnea cu zarzavat şi sare, apoi se scoate din supă.
Carnea se porţionează pe farfurii, iar deasupra se pune hreanul cu smântânăşi cu pătrunjel tocat. Hreanul se rade pe răzătoarea micăşi se pune într-o cratiţă, care se dă pe plită la încălzit, după care îl stropim cu puţin oţet, sare şi puţin zahăr.
După ce s-a răcit, îl amestecăm cu smântână, apoi decorăm cu pătrunjel tocat.
Pofta buna!
Foarte bun rasoul de pasare