Rulada de piept de pasare cu spanac

Printeaza

Rulada de piept de pasare cu spanac

Ingrediente:

  • 6 bucăţi de piept
  • 6 fâşii de morcov fiert
  • 1 kg spanac
  • unt
  • 100 g caşcaval
  • ulei
  • condimente
  • 200 g suc de roşii

 

Mod de preparare:

Rulada de piept de pasare cu spanac: dezosează carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteazăşi se pune peste carne pastă de spanac, apoi se presară caşcaval ras şi, pe mijloc, fâşia de morcov.

rulează bine, se bagă capetele înăuntru şi se dau la copt într-o tavă unsă cu ulei, apoi se stropeşte pe deasupra cu puţin suc de roşii.

După ce s-au răcit, se taie rondele şi se servesc cu salată de ţelină şi măr.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Ceai de Valeriană Clasic pentru Relaxare

Ceai de Valeriană Clasic pentru Relaxare din: radacina de valeriana, apa, miere sau lamaie. Ceaiul de valeriană este apreciat pentru proprietățile sale relaxante și este adesea utilizat pentru a ajuta la reducerea stresului și anxietății, precum și pentru a îmbunătăți calitatea somnului. Valeriana este o plantă cu flori care crește în Europa și Asia și […]

Somon la Gratar cu Mustar și Miere: Deliciul Dulce-Picant

Somon la Gratar cu Mustar și Miere: Deliciul Dulce-Picant din: fileuri de somon, mustar de dijon, miere, ulei de masline, usturoi, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de Somon la Grătar cu Sos de Mustar și Miere reprezintă un amestec perfect între aromele dulci și picante, transformând somonul într-o bucată de artă culinară. Cu o crustă […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.