Ciorbă cu perişoare de peşte din: peste, morcov, ceapa, radacina de patrunjel, zarzavat, rosii, cartofi, sare, piper, ulei, otet, verdeata.
Ingrediente:
1 peşte indigen de circa 1 kg (indiferent de specie)
1 morcov
1-2 cepe
1 rădăcină de pătrunjel
2-3 linguri zarzavat la borcan sau 1 lingură pastă de ardei
2 roşii din conservă sau 1 pahar de suc de roşii
2-3 cartofi
piper
sare
2-3 linguri ulei
1 lingură griş
2-3 linguri făină
oţet
verdeaţă
Mod de preparare:
Speli şi tai mărunt morcovul şi rădăcina de pătrunjel, iar cartofii cubuleţe şi le pui să fiarbă în apă cu sare şi puţin ulei, apoi adaugi roşiile tăiate mărunt şi pasta de ardei.
Treci o ceapă cu fileurile de peşte prin maşina de tocat, după care amesteci pasta obţinută cu sare, piper, griş şi făină, apoi formezi perişoarele.
Separat, fierbi timp de 1/2 oră capetele şi cozile de peştele, apoi adaugi zeama obtinuta peste legumele fierte.
Cand ciorba da în clocot, dai drumul perişoarelor, le laşi să fiarbă şi când sunt gata acreşti ciotia cu oţet.
Ciorba de perisoare cu peste din: ceapa, morcov, pastarnac, ardei, rosii, suc de rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 ceapă medie 1 morcov 1 păstârnac 1 ardei capia 2 roşii coapte 1 cană de suc de roşii ulei sare Pentru perişoare: 400 g carne de peşte (macrou, somn) 1 ceapă mică 2 linguri de orez […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
https://www restaurantedelux ro/ciorba-perisoare-peste-gris html
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.