Cum se eviscereaza porcul După opărire ori pârlire (sau a ambele), porcul se pune pe spate pe o masă, se taie pe burtă cu mare atenţie, apoi i se scot măruntaiele. Intâi, cu mare grijă, vezica urinară (băşica) şi vezica biliară, după care urmează intestinele şi stomacul, cu atenţie, să nu se rupă sau să […]
Carnati, coaste si carne conservate in untura din: carnati, coaste de porc, pulpa de porc, ulei, untura. Ingrediente: cârnati afumaţi coaste afumate pulpă de porc untură de porc ulei Mod de preparare: Iei o oală mai mare, în funcţie de câţi cârnati, coaste si carne ai. O speli bine, o pui la uscat, apoi aşezi pe […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.