Coaste de porc cu carnati afumati si hrean

Printeaza

Coaste de porc cu carnati afumati si hrean din: iaurt, smantana, faina, ou, lapte hrean, sare, piper, coasta afumata de porc, carnati afumati.

Ingrediente:Coaste_de_porc_cu_carnati_afumati_si_hrean

  • 1 cana de iaurt
  • 200 ml smantana grasa
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri de hrean ras
  • sare
  • piper
  • 1 coasta afumata de porc
  • 1/2 kg carnati afumati

 

Mod de preparare:

Porţionezi cârnaţii şi coasta şi le pui la fiert.

După 15 minute, iei din oală un polonic de zeamă pe care o amesteci cu o cană de iaurt. Pui amestecul la foc potrivit.

Până dă în clocot, amesteci făina cu oul şi smântână, subţiezi cu lapte şi adaugi totul în oală, amestecând uşor până se îngroaşă.

Pui sare şi piper după gust, apoi adaugi hreanul ras.

Coaste de porc cu carnati afumati si hrean

Coaste_de_porc_cu_carnati_afumati_si_hrean

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Carnati cu boia si usturoi

Cum se transeaza si eviscereaza porcul

Cum se eviscereaza porcul După opărire ori pârlire (sau a ambele), porcul se pune pe spate pe o masă, se taie pe burtă cu mare atenţie, apoi i se scot măruntaiele. Intâi, cu mare grijă, vezica urinară (băşica) şi vezica biliară, după care urmează intestinele şi stomacul, cu atenţie, să nu se rupă sau să […]

 

Carnati moldovenesti cu cimbru

Carnati, coaste si carne conservate in untura

Carnati, coaste si carne conservate in untura din: carnati, coaste de porc, pulpa de porc, ulei, untura. Ingrediente: cârnati afumaţi coaste afumate pulpă de porc untură de porc ulei   Mod de preparare: Iei o oală mai mare, în funcţie de câţi cârnati, coaste si carne ai. O speli bine, o pui la uscat, apoi aşezi pe […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.