Cartofi cu turmeric si ardei iute
PrinteazaCartofi cu turmeric si ardei iute din: cartofi, turmeric, ulei vegetal, ardie iute, ceapa, frunze de coriandru, mustar, suc de lamaie, sare, piper.
- 450 g cartfofi mici pentru salata
- 1 lingurita turmeric
- 4 linguri de ulei vegetal
- 2 ardie iuti
- 2 cepe tocate fin
- 50 g frunze de coriandru
- 1/2 lingurita mustar
- suc de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiaţi cartofii în bucăţi mici şi puneţi-i la fiert în apă cu sare, împreună cu o jumătate de linguriţă de turmeric, până devin moi. Apoi, scurgeţi-i de apă.
Incinge-ţi uleiul într-o tigaie şi căliţi ardeii împreună cu ceapa până când aceasta capătă o culoare arămie.
Puneţi apoi cartofii şi condimentele şi mai lăsaţi 5 minute pe foc. Serviţi cu suc de lămâie, şi frunze de coriandru.
Cartofi cu turmeric si ardei iute
Pofta buna!