Sos de ciuperci cu patrunjel

Printeaza

Sos de ciuperci

reţetă ungureascăSos de ciuperci cu patrunjel

Ingrediente:

  • 400 g cuperci
  • 200 ml ulei
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • pesmet
  • un cubulet concentrat de legume

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi tai felii subţiri ciupercile, le căleşti în ulei, la foc mic, apoi adaugi ceapa tocată mărunt şi laşi să se călească încet, până când se înmoaie ciupercile.

Pui apoi o lingură rasă de pesmet, 1-2 linguri de supă de zarzavat dintr-un cubuleţ de concentrat, pătrunjelul tocat fin şi mai dai sosul în câteva clocote. Dacă îţi place mai consistent şi nu e post, poţi adăuga şi 1-2 linguri de smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.