Tarta exotică indiană

Printeaza

Tarta exotică indiană

Ingrediente:Tarta exotică indiană

  • 6 banane
  • 250 g gem de portocale
  • 150 g rahat colorat
  • 250 g aluat fraged

 

Mod de preparare:

Se tapetează cu aluat o formă de tartă şi se coace la cuptor.

Bananele se taie in două (în lungime), se aşază într-o tavă unsă cu unt şi se dau la cuptor 5 minute.

Se aşază în tarta coaptă, se napează cu gemul de porto­cale încălzit şi se decorează cu rahat colorat tăiat felioare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.