Friptura de curcan in sos de legume din: piept de curcan, sare, bacon, ulei, morcovi, telina, radacina de patrunjel, ceapa, foi de dafin, boabe de piper, boabe de ienibahar, cimbru, lamaie, supa de legume, smantana, faina, piper alb, zahar, otet, unt. Ingrediente: 500 g piept de curcan sare 3 felii bacon 2 linguri ulei 2 […]
Piept de curcan cu legume si paste
PrinteazaPiept de curcan cu legume si paste din: piept de curcan, legume, usturoi, verdeata, sare, piper, ulei de masline, paste din faina de hrisca, supa de legume.
- 480 g piept de curcan
- 400 g legume proaspete, tocate (praz, dovlecei, ardei gras)
- 1 praf de usturoi
- 1 lingurita verdeata tocata (busuioc, patrunjel)
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de masline
- 300 g paste din faina de hrisca
- 1 cub de supa de legume
Mod de preparare:
Se taie cuburi carnea si se amesteca impreuna cu legumele tocate, mirodeniile si uleiul.
Se dau la frigider circa 1 ora si se lasa sa se marineze. Se dizolva cubul de supa in apa clocotita si se adauga pastele; se lasa sa fiarba al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Apoi se scurg şi se păstrează apa de la fiert.
Carnea şi legumele se prăjesc într-o tigaie de teflon, se toarnă o cantitate mică de apă în care au fiert pastele şi se acoperă vasul cu un capac. Se lasă să fiarbă timp de cca 20 min.
Se repartizează pastele pe farfurii şi se adaugă carnea şi legumele; se ornează cu verdeaţă.
Piept de curcan cu legume si paste
Pofta buna!
poate iti place si:
Piept de curcan cu legume
Piept de curcan cu legume din: piept de curcan, ulei de masline, amestec de condimente, ceapa rosie, dovlecei, ardei grasi rosii, menta, iaurt, usturoi, sare, piper, zahar, suc de lamaie, fulgi de ardei. Ingrediente: 500 g piept de curcan 4 linguri ulei de masline 2 linguri amestec de condimente pentru carne de pasare 2 cepe […]
Pofta buna!