Friptura de porc glazurata

Printeaza

Friptura de porc glazurata din: piept de porc, vin rosu, miere, sare, piper boabe.

Ingrediente:

  • 1 piept de porc
  • 100 ml vin rosu
  • miere
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Crestăm uşor pieptul şi îl presărăm cu sare. Punem în tavă şi ungem cu miere.

Turnăm vinul în tavă şi coacem 100 de minute la foc mic. Din 10 în 10 minute ungem muşchiul cu miere.

La final, pe glazura de miere, presarăm boabe de piper. Servim fierbinte.

Friptura de porc glazurata

Friptura_de_porc_glazurata

Pofta buna!

Friptură de pui la cuptor cu unt și ierburi

Friptură de pui la cuptor cu unt și ierburi  – pregătirea unei fripturi de pui la cuptor poate părea simplă, dar cu câteva ingrediente alese cu grijă și câteva trucuri, poți transforma această rețetă într-o capodoperă culinară. Astăzi îți vom dezvălui secretul unei fripturi de pui la cuptor cu unt și ierburi, care va cuceri […]

Gazpacho de Sfeclă Roșie

Gazpacho de Sfeclă Roșie – o variantă a clasicului gazpacho, perfect pentru zilele călduroase de vară. Această rețetă combină dulceața naturală a sfeclei roșii coapte cu prospețimea legumelor și oțetul balsamic, rezultând un gust dulce-acrișor de neuitat. Bogat în nutrienți și plin de culoare, acest gazpacho va impresiona orice oaspete și va aduce un strop […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.