Miel cu praz si măsline
PrinteazaMiel cu praz si măsline
- 1 kg carne de miel
- 3 fire de praz
- 1 lingură făină
- 3-4 linguri sos de roşii
- 10-15 măsline
- 3 linguri vin alb
- puţin ulei
- sare
Mod de preparare:
Tai carnea în bucăţi mici şi o pui într-o cratiţă cu ulei să se înăbuşe. Din când în când, întorci bucăţile de carne ca să nu se prindă de cratiţă.
Tai prazul în bucăţi de 3 cm (numai partea albă), îl opăreşti bine, îl scurgi şi îl pui peste carne. Când prazul a căpătat o culoare aurie, adaugi sosul de roşii, măslinele spălate, vinul şi făina dizolvată cu puţină apă.
Potriveşti de sare, dai cratiţa la cuptor pentru 20 de minute şi este gata.
Miel cu praz si măsline
Poftă bună!